Even voorstellen: Eva

Hallo!! Mijn naam is Eva, ik ben 19 jaartjes jong en woon in een klein dorpje in Drenthe. Hier woon ik op een woongroep en werk ik toe naar zelfstandigheid.

Ik heb een oudere zus die nog thuis woont maar binnenkort naar Utrecht verhuisd, en een jonger broertje die dit jaar examen doet voor zijn VMBO en daarna een technische opleiding in Emmen gaat doen (om te zeggen dat ik een trotse zus ben is een understatement 😉 ) Mijn ouders zijn nog bij elkaar en wonen in Emmen, al is mijn vader door de weeks in België te vinden voor zijn werk.

Op dit moment studeer ik de VAVO in Groningen, en ik plan om na mijn examen dit jaar naar Zwolle te verhuizen. Mijn hobby’s zijn: praktisch alles wat met theater te maken heeft, muziek, lezen, wandelen en leren.

Ik heb de eetstoornis Boulimia Nervosa, en een Borderline Stoornis. Best wel een boel heavy gedoe dus, maar ik sla mij daar krachtig doorheen! Beide diagnoses zijn vastgesteld toen ik 15 was, en sinds dien volg ik naast de hulp die ik vanuit de groep krijg een behandeling bij Accare in Smilde en in Emmen.

Ik hoop dat ik jullie door middel van deze website kan motiveren, informeren en amuseren (goh wat heb ik dat toch weer pedagogisch verantwoord opgeschreven). Maar ik heb vooral heel erg veel zin op dit nieuwe avontuur te gaan starten!

Als je nog vragen hebt stel ze gerust, there’s no such thing as a stupid question

 

Groetjes Eva.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s