Een week in het leven van: Hanneke

 

In deze blog wil ik jullie een kijkje geven in mijn leven. Aan de hand van fotocollages kunnen jullie zien wat ik zoal doe in een week!

18191762_1246459562140407_530985552_nDonderdag:

“Life is like photography, we use the negatives to develop”

Vandaag de verjaardag van de koning gevierd, en bij een verjaardag hoort taart of in dit geval een oranje tompouce. Op deze dagen gaan veel mensen naar festivals en feesten, maar ik ben niet zo’n feestbeest. Ik struin liever over rommelmarkten en kijk hoe de koning zijn verjaardag speech houdt.

In het dorp waar ik woon is altijd weinig te beleven op dit soort dagen, maar op koningsdag gaan we als gezin altijd traditiegetrouw naar de rommelmarkt. Daar kan ik echt van genieten, lekker neuzen tussen de spullen om te zien of er nog wat leuks te scoren valt.

Dit jaar heb ik weer 2 hele leuke dingen gescoord, een cognac kleurige koffer en een bordje met de tekst die bovenaan vandaag staat. Een beetje vintage maar daar hou ik wel van.

 

 

18197937_1247161572070206_1181701383_nVrijdag:

Vanaf vandaag pas ik op deze 2 lieve schatten, eens in de zoveel tijd ben ik een weekend bij hun baasjes thuis om voor ze te zorgen en lekker met ze te wandelen. Aan het begin van de middag kwam mijn broertje nog even lang met Boaz (onze zwarte labrador 😊) en hebben we met tranen in onze ogen van het lachen naar ze staan kijken, want wat een gekken zijn het.

Het is vandaag een regenachtige dag en op deze dagen moet ik altijd uitkijken dat ik niet de hele dag op de bank ga zitten, ik ben nogal gevoelig voor het weer namelijk. Nadat ik heb ontbeten ben gaan douchen en met de honden gaan wandelen. Daarna kon ik er toch niet meer aan ontkomen en ben ik voor school aan de slag gegaan.

Vanavond is er een vriendinnetje geweest en hebben we lekker bij gekletst.

Ps: oef wat is deze blog een goeie oefening, ik vind het namelijk erg lastig om op de foto te gaan. En een hele goeie motivatie om wat te gaan doen trouwens. Want alleen een foto van mijn benen op de bank ik ook niet zo leuk om naar te kijken 😉

 

 

 

18217796_1248281015291595_1620862779_nZaterdag:

Ondanks dat ik vandaag niet echt plannen had ben ik toch best wel druk geweest. Tegen 11 uur ben ik op de fiets gestapt en naar het dorp gegaan, ik ben even naar De Makelij geweest (dit is een sociale onderneming waar mijn vader mede-eigenaar van is) even met papa gekletst, samen gegeten en daar nog even rondgeneusd.

Daarna heb ik de moed bij elkaar verzameld om naar een kledingwinkel te gaan, dit is namelijk iets wat ik erg lastig vind. Ik hou van kleren maar het lijkt steeds moeilijker te worden iets te vinden waar ik mij fijn in voel. Gelukkig ben ik wel geslaagd en heb ik 2 nieuwe broeken en een blouseje.

Daarna ben ik even naar mama gegaan, want ook zij was aan het werk, ook hier even gekletst en toen weer richting huis gegaan.

Eenmaal thuis ben ik op de bank in slaap gevallen want mijn energieniveau is heel laag, gelukkig knap ik daar wel van op en ben ik lekker met de honden naar buiten gegaan. De bloesembomen zijn zo mooi in bloei nou, daar moet ik altijd even een paar foto’s van maken 😊

 

 

 

18216941_1249656375154059_471102843_nZondag:

Vannacht ben ik even flink ziek geweest maar gelukkig was dit in de loop van de morgen weer weggetrokken. Even een teken van mijn lichaam dat ik rustig aan moet doen, dus dat heb ik dan ook maar gedaan. Ik heb een verslag voor school afgemaakt, dit was de laatste toets voor deze periode. Inleveren van verslagen vind ik heel lastig doordat ik bang ben dat ik hem niet ga halen, mijn perfectionisme speelt hierin een hele grote rol. Ik blijf dingen veranderen en verbeteren, maar vandaag heb ik dat niet gedaan. Toen ik klaar was heb ik hem opgestuurd, dit was best een overwinning.

Tegen het einde van de middag ben ik weer richting huis gegaan, eindelijk weer een nachtje in mijn eigen bed. ’s Avonds heb ik nog een eind gewandeld met mama, lekker gekletst en gelachen om Boaz zijn streken. Ook zijn we erachter gekomen dat koeien behoefte hebben aan knuffels, maar met schikdraad tussen ons in is dat niet zo’n succes, dat hebben we dus maar gelaten😉. Na een kopje thee ben ik lekker mijn bed in gekropen want die had mij gemist.

 

 

 

18254004_1250469921739371_70099923_nMaandag:

Ja de vakantie zit er weer op, vanaf morgen begint het gewone schoolleven weer. Oké ik mag niet klagen, ik ben anderhalve week vrij geweest. Vandaag voor mij nog even geen school want op maandag heb ik altijd therapie. Maar eerst heb ik mijn koffer maar weer eens ingepakt, of nee eigenlijk heringericht en er schone kleren ingedaan. Omdat ik zoveel aan het reizen ben leef ik de laatste weken uit mijn koffer. Ik heb gewoon geen tijd om hem uit te pakken. Ik heb nog even samen met mama geluncht en toen ben ik richting Zwolle gegaan. Na een kort gesprek met mijn therapeut ben ik doorgereisd naar Ede, doordat ik weinig energie heb vandaag kon ik mij moeilijk focussen op het gesprek en zijn we gestopt voor vandaag.

Eenmaal in Ede heb ik gegeten, Gilmore Girls gekeken (Aanrader, ik ben zeg maar best wel verslaafd aan die serie) en met Jip geknuffeld. Jip is mijn adoptie kat in Ede, Sinds dag één dat ik daar op kamer zit leeft hij bij mij maar eigenlijk is het de kat van mijn huurbaas.

’s Avonds had ik even een minder moment, ik voelde me alleen en heel down. Mijn eerste reactie is dan vaak om uit contact te gaan, maar ik heb ik de loop van de tijd geleerd dat juist in contact zijn mij uit deze situatie kan halen. Ik heb even met mijn vriend gebeld en dat hielp gelukkig.

 

 

 

18253835_1251278948325135_2091176511_nDinsdag:

Soms heb ik zo’n dag dat ik heel blij ben met mijn leven, vandaag was zo’n dag. Na eerst de hele ochtend in bed te hebben gelegen vertrok ik naar school, de regen kwam met bakken uit de lucht maar het kon me niet zo veel schelen. Met mijn roodgekleurde paraplu op de fiets richting de bus. En mij dag was compleet toen mijn lieve, gekke schoolvriendinnetje in de bus zat. Al appeltaart etend en koffiedrinkend hebben we de vakantie doorgesproken en date plannen gemaakt tijdens de hoorcolleges😊. Vandaag kan ik genieten van de kleine dingen. Lammetjes die in de wei staan bij mijn kamer, Jip die mij uitgebreid begroet als ik thuiskom of een buschauffeur die een hele flauwe grap maakt. Wat is het toch fijn om te kunnen genieten.

Moe maar voldaan zit ik nu in de trein richting mijn vriend, deze dag hoeft van mij nog niet afgelopen te zijn!

 

 

 

18280031_1253008661485497_240410502_n

Woensdag:

Niet alleen wakker worden is toch wel heel fijn.  Ook al ging de wekker om 6 uur het opstaan is een stuk minder erg. Nadat mijn vriend terugkwam uit zijn werk zijn wij samen op stap gegaan. We zijn ‘s middag bij de loods geweest waar hij veel is om met zijn auto en de rallyauto bezig te gaan. Tegen de avond zijn we naar Ede gereden en hebben hier samen gegeten. Het avondzonnetje scheen nog zo mooi dat ik nog even wat foto’s heb gemaakt van de dieren die bij mijn kamer lopen. Zo lief!

Na mijn spullen te hebben gepakt zijn we weer terug gereden en hebben we ’s avonds lekker een filmpje gekeken.

 

Dat was het dan, een week uit mijn leven. Dit is best een leuke manier om een stil te staan bij wat je allemaal doet in een week, want ik onderschat dat nog wel eens.

liefs Hanneke

Advertenties

Een reactie op “Een week in het leven van: Hanneke

  1. Ooooeeh wat een keimooie en lieve foto’s bij woensdag! Dat lammetje! 😍 Ik vind het heel leuk om zo toch een beetje meer op de hoogte van je te zijn! Je bent een toppertje! 😊

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s