Summer Proof

Op het hele internet zie je diëten en oefeningen om een summer proof body te krijgen. Summer proof body? Moet mijn lichaam in de zomer dan anders zijn als in de winter? Ik heb al genoeg strijdt rond het accepteren van mijn lichaam, ik moet er in de zomer dus nog meer van balen dat ik geen maatje 36 heb?

http://ongelooflijk.co/16-jarige-wil-haar-t-shirt-niet-uitdoen-op-het-strand-dan-ziet-de-vreemdeling-iets-dat-anderen-hadden-gemist

Na het lezen van dit bericht stond ik er weer even bij stil, het leven draait niet om het mooiste lichaam hebben of om het fanatiekste lijnen. Nee, het gaat om genieten, lachen en er mogen zijn.

De muur die het meisje om haar heen bouwt met haar armen, zo’n muur bouwde ik om mij heen met mijn eetstoornis. Verschuilend achter de mensen om er zo min mogelijk te zijn. Maar dit wilde ik niet meer langer ik wilde genieten van de zon, de zee en het zand onder mijn voeten. Was dit altijd makkelijk? Nee, maar het was het meer dan waard. En dat kan jij ook!

Kijk eens om je heen, ooit was je het meisje in haar roze badpak die zich druk maakte over de temperatuur van het water. Laat niemand je weerhouden van geluk, zelfs het koude water niet!

Liefs  Hanneke a1c445ccdaabbc7acefd3bdc77675b4b

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s