Weekje mee..

Hallo lieve lezers,ik neem jullie een weekje mee in mijn leven. Het gaat om de week van 13 tot en met 19 mei. Op sommige dagen heb ik minder foto’s gemaakt dan andere doordat het niet echt kon. In deze week ben ik eigenlijk ‘gewoon’ thuis en heb ik per dag wel een aantal dingen gedaan. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

 Zaterdag 13 mei

’s Ochtends moest ik op tijd opstaan, want ik zou gaan paardrijden. Dus ik ben opgestaan, heb alles even opgeruimd en klaargezet. Ik wil altijd vroeg weg zodat ik mooi rustig aan kan doen met het poetsen en opzadelen.

Let’s be honest. De les was heel bijzonder. Het paard (ik zeg voor het gemak even paard, want niet iedereen weet hoe groot pony’s en paarden kunnen zijn) waar ik op reed had te veel energie. Dat merkte ik al bij het opzadelen. Hij is er wel 5 á 6 keer vandoor gegaan, omdat hij ergens van schrok. Bokken en keihard galopperen etc. Ik ben gelukkig blijven zitten, alleen bij de laatste keer ben ik er vanaf gevallen. Op mijn stuitje. AUW. En na de les heeft hij ook nog eens zijn eigen staldeur uit zijn stal getrokken. De deur lag er he-le-maal uit. Ik heb gelijk het paard gecontroleerd, er was gelukkig niks te zien. Ik schrok me dood. Het was grappig en zorgwekkend tegelijk.

Toen ik thuis kwam razendsnel mezelf klaarmaken en tas inpakken. Waarom? Ik moest werken. Klaargemaakt en ik ben naar de bus gegaan. Ik heb mijn lunch meegenomen en heb een deel in de bus gegeten en een deel terwijl ik liep. (En ja ik had een grote roomboter krentenbol mee. Hij was erg lekker en ik was blij dat ik hem had meegenomen)

Het werken ging wel goed, lekker rustig. Alleen ik had erg last van mijn stuitje, dus ik kon niet bukken of kracht zetten, maar ik deed het toch. Slim Rianne, super slim.

Na het werken met mijn vriend even naar Moederdag cadeautjes gezocht en even van het weer genoten.

Zondag 14 mei

Weer vroeg eruit. Ik ging met pappa naar oma toe om haar te helpen met haar nieuwe plekje in te richten. Ik heb mijn lunch en tussendoortjes klaargemaakt en ik begin me er steeds meer aan te irriteren. Het moet van mijn eetstoornis, lekker veilige dingetjes meenemen, maar tegenwoordig durf ik wel vaker gewoon daar wat te nemen. Voordat we weggingen ben ik nog even in onze tuin wat foto’s gaan maken. Ik vind ze wel mooi geworden. Toen ben ik gaan rijden.

Het was zo raar om dat huis leger te zien worden. Al je herinneringen liggen daar en die zie je langzaam vervagen. Ik heb ze nog wel even met pappa een beetje opgehaald. Dat was fijn.

Ik heb samen met mijn nicht E de woonkamer wat gedaan en lol getrapt. Het was super gezellig. (leuk je weer te zien ^.^)

Rond lunchtijd zijn pappa en ik in de achtertuin gaan lunchen. Het is er prachtig. Heel erg rustgevend en je hoorde de vogels super goed. Super fijn. Verder wat verhuisd en in elkaar gezet.

Thuis gekomen op bed gaan uitrusten, ik kon niks meer hebben.

Maandag 15 mei

Het is een schooldag voor mijn zusje en een werkdag voor mijn vader dus ik sta op rond half 7 ’s ochtends. Ik ben gelijk even mijn happiness planner gaan invullen voor wat ik die dag kan doen. Dat geeft mij wat structuur en dat vind ik erg fijn. Na het ontbijt ben ik weer even gaan slapen.

Niet veel later zat ik weer beneden met mijn tussendoortje en laptop om te beginnen met bloggen. Ik merkte de vorige dagen dat ik te weinig dronk, dus heb ik mijn flesje gevuld met water. Ik had één flesje al snel op en dat vond ik erg fijn. De tweede ging wat minder snel, maar ik heb genoeg gedronken die dag (ik had daarnaast ook bij elk eetmoment een glas met vocht). Verder heb ik nog wat handlettering gedaan, ik vind het erg leuk om te doen! Aanrader. ’s Middags ben ik met mamma het dorp in gegaan om even wat te regelen voor werk. Het was prachtig weer! Daar word ik zo vrolijk van. Dus op de terugweg zei ik al tegen mijn moeder dat ik even de fiets ging pakken. Zo gezegd zo gedaan. Dat deed me goed. En thuis heb ik nog even buiten gezeten en wat getekend. Ik ben de hele dag uit mijn vermoeidheid gebleven door door te gaan. Dat was erg prettig.

Dinsdag 16 mei

Ik ben die dag naar mijn vriend gegaan. We waren allebei erg moe van de afgelopen nacht, want het was erg warm dus goed slapen werd hem niet. Dus we hebben het even rustig aan gedaan. ’s Middags zijn we even gaan wandelen, ik heb mijn camera meegenomen en een aantal foto’s gemaakt. Helaas kan ik niet zo goed tegen de warmte, ik had het idee dat ik ieder moment kon vallen of dat ik zou overgeven, niet fijn. Maar ik overleef het wel weer.

’s Avonds heb ik nog gekookt en de foto’s bewerkt.

Woensdag 17 mei
20170517_152836 (1).jpg

Het was een drukke dag. Ik zou naar mijn toekomstige school gaan voor een afspraak. Helaas ging er al op de heenweg wat mis: ik miste de bus. Beetje stom, maar ik ging uit van 9292 dat er vertraging was en die was er uiteindelijk toch niet. Toch de trein gered dankzij mamma. Ik maakte me echt druk om het gesprek, ik was erg bang dat ze me zouden afwijzen vanwege mijn eetstoornis. Maar het bleek dat ze me wel willen helpen met mijn perfectionisme, faalangst en stress rondom school, dus dat is erg fijn. Ik kan gewoon beginnen met de studie in september.

De terugweg was een drama. Ik vertrok om 15:10 uur en ik was pas 20:00 uur thuis. Allemaal storingen, een aanrijding en dus ook een omweg. In Zwolle aangekomen heb ik wat eten gekocht bij de AH to go, want ik moest eten en ik had er nog nooit wat gekocht dus ik ging het proberen. Gelukt en toen met mijn vriend de trein gepakt. Ik was op. De temperatuur was voor mij niet te doen, meerdere keren bijna flauwgevallen. Thuis aangekomen mijn tussendoortje en de afwas gedaan en toen direct naar bed. Ik was snel weg.

Donderdag 18 mei

20170517_095121.jpg

Vandaag heb ik niet echt foto’s kunnen maken. Voordat ik vertrok heb ik nog even wat afspraken geplanned. Daarna ben ik naar Zwolle gegaan voor een interview met een studente. Het interview ging over de invloed van foodblogs en –vlogs op eetstoornissen en ook een deel over mijn eetstoornis. We hebben best veel gepraat en ik vond het erg fijn. Ze toonde echt interesse en wilde het ook echt begrepen, dankjewel daarvoor (als je het leest) ^.^ Daarna ben ik in de aula in mijn eentje gaan lunchen. En ik moet zeggen, in de tijden dat ik op mijn eigen scholen alleen heb gegeten heb ik mij altijd eenzaam gevoeld ook al had ik vriendinnen, maar nu had ik dat gevoel niet. Ik deed mijn ding en zag meerdere mensen alleen zitten. Ik voel me prettig op de hogeschool. Ik heb zin om te studeren. Het geeft me energie. Na de lunch ben ik even bij mijn vriend zijn project gaan kijken. Ik vind techniek echt interessant en ik probeerde het echt te begrijpen en sommige dingen begreep ik, maar ik kon niet veel meer opnemen omdat ik erg moe was. En toen terug naar huis. Ik ben bekaf. Ik ben gelijk naar mijn kamer gegaan, omslagdoek gepakt en op bed gaan zitten. Ik heb als laatste nog kaartjes voor de Harry potter expo gekocht voor deze vrijdag.

Vrijdag 19 mei

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Ik ben afgelopen vrijdag met een vriendin naar de Harry Potter expositie geweest (ja mensen ik heb ook af en toe wel eens fangirl momentjes). Het was erg gezellig. De HP expo was echt mooi. Ik heb de sorting hat opgehad. Toch wel even een leuk momentje. De kleding was soms erg eenvoudig en soms echt enorm uitgebreid, net als de toverstokken en alle andere voorwerpen. Het was echt indrukwekkend. Ik vond het geweldig mooi ^.^ Daarna zijn we even naar de stad gegaan. Daar hebben we samen wat geluncht en rondgekeken. Geslaagd dagje.

Dat was het weekje! Volgende week neem ik jullie weer mee en dan heb ik andere dingen geplant.

Succes deze week

Rianne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s