Een weekje mee 2: Rianne

Ik neem jullie weer een weekje mee. Dit is de week van 20 tot en met 26 mei.

Zaterdag 20 mei

Ik heb het rustig aan gedaan. Na het ontbijt heb ik mijn blogje afgemaakt en wat foto’s bewerkt. Rond lunchtijd hebben mijn zusje en ik mamma haar Moederdagcadeautjes gegeven. We vierden het zo laat omdat we tijdens Moederdag niet bij mamma waren, dus toen hebben we het een weekje verschoven. Ze was erg blij met de cadeautjes. Ik wou dit jaar iets simpels geven dus dat deden we. Een kaartje, een boek, bloemzaadjes en een ander mooi plantje voor in de tuin. Verder heb ik die dag niet veel bijzonders gedaan. Wat proberen te ontspannen en even gechat met Anne Dore en mijn vriend. Helaas merkte ik dat het met mij niet helemaal top gaat en dat ik dat heel erg wegdruk. Dus toen kwam alles naar boven en toen kreeg ik een breakdown. Ik heb t kunnen bespreken met mijn moeder en dat hielp wel. Dus voor het slapen gaan ben ik even het een en ander gaan opschrijven en gaan lezen.

Zondag 21 mei

Ik heb die nacht super slecht geslapen dus was al vroeg klaarwakker. Ik ben me gaan omkleden en mijn hondje gaan uitlaten. Ik heb dus een ochtendwandeling gemaakt en dat was zo erg fijn. Ik kon er echt van genieten. Lekker rustig, lekker weer en even een frisse neus halen. Dat deed me goed. Ik heb die ochtend verder nog wat foto’s uitgesneden en in fotolijstjes gedaan. De overige foto’s gaan naar mijn kamer bij pappa en in een fotoalbum. Ik heb nog wat geblogt en veel met mijn hondje geknuffeld. Ik heb ’s middags ook nog even gewandeld en vrienden geholpen. Toen ik thuiskwam ben ik in slaap gevallen op de bank, ik was ontspannen en had het blijkbaar nodig.

Maandag 22 mei 

Ik heb zowaar best goed geslapen dus ik ben goed wakker geworden. Ik heb ’s ochtends met een van onze katten geknuffeld, gekletst en gelachen met mijn zusje en moeder, gewandeld met mijn hondje en nog even de was opgehangen. ’s Middags heb ik nog een lange wandeling gemaakt met mijn hondje en zusje en dat was super gezellig, alleen wel erg warm. Maar we hebben genoten. Verder niet veel bijzonders gedaan. Wat geblogt en series gekeken.

Dinsdag 23 mei 2017 

Mijn dagje was weer saai, sorry mensen, maar ik heb niet heel veel bijzonders gepland deze week. Ik heb gewoon erg weinig energie en mijn eetstoornis en dysthymie spelen dan best wel op, dus ik kom moeilijk het huis uit. Vooral veel gewandeld, wat gekeken, afgewassen, geblogd en wat voor therapie opgeschreven.

Woensdag 24 mei 2017

Het was een therapiedagje. Mijn zusje is meegegaan, want ze wilde graag naar de primark. We hebben een rupsje gered. Het arme beestje zat eerst op een stoel in de trein en toen hebben we hem verplaatst naar het kozijn. De hele rit op hem gelet en toen we op het station aankwamen hebben we hem meegenomen en overgezet op een plant. Ik ben naar Human Concern gegaan voor een uurtje therapie. Het was erg heftig, maar ik ga door. Thuis gekomen even gezeten en toen de auto gepakt en naar de fysio gegaan. Voor het eerst op de flexchair gezeten. Ik moet zeggen dat het een bijzondere ervaring is. Ik was echt moe van de hele dag dus ik ben thuis gelijk in bed gaan liggen en heb ongeveer 1.5 uur geslapen. Dat was erg fijn. ’s Avonds nog even samen met de eetstoornis uitgescholden met mensen en eventjes bezig gegaan met een blogje.

Donderdag 25 mei 2017

Dit was een drukke dag. Ik moest werken van 11 tot 4 en daarna ging ik door naar mijn vriend om samen met zijn gezin uit eten te gaan voor het zoveel jarig huwelijk. Het werken was echt zwaar. Het was erg warm en druk. Ik ben nieuw dus ik weet niet zo goed wat ik moet doen. Dus ja, veel rondgelopen en bezig geweest. Het werd me iets te zwaar, maar heb wel doorgewerkt. Daarna direct door naar mijn vriend. Het was super gezellig in het restaurant! Maar ik heb helaas niet kunnen genieten van het eten. Het was niet heel erg lekker en ik vond dat ik te veel en te vet had gegeten, maar ik ben er niet in blijven hangen en ben in contact gebleven. Dat heeft geholpen en daardoor heb ik de rest van de avond, buiten, kunnen ontspannen en rustig bij mijn vriend kunnen slapen.

Vrijdag 26 mei 2017

’s Ochtends rustig wakker geworden, alleen wel wat laat eruit gekomen. Ik ben naar mijn moeder gebracht en toen zijn we doorgegaan naar mijn opa. We hebben heerlijk buiten gezeten en van de tuin kunnen genieten. En hij heeft me ook nog wat advies gegeven over fotograferen. We hebben veel gepraat en er geluncht. Er waren helaas wel wat dingetjes die me triggerden maar ik ben er niet in blijven hangen!

Thuis gekomen ben ik tas in gaan pakken om naar pappa te gaan.

Hoe was jullie week? Hebben jullie ook genoten van het weer?

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

Veel liefs

Rianne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s