Mijn week in foto’s

Vandaag laat ik jullie weer een week in foto’s zien. Dit is een vrij normale week voor mij, ik had therapie, ging sporten, werkte bij de peuterspeelzaal en op Hemelvaartsdag ging ik samen met mijn ouders een dagje naar het strand als bijzonder dagje uit. Ben je benieuwd naar mijn weekje? Deze week begin ik de week in foto’s op zondag.

Zondag:

Vanochtend stond ik vrij rustig op en heb ik ontbeten en yoga gedaan. Dit doe ik vaak op zondagochtend om met een rustige geest weer de nieuwe week tegemoet te gaan. Ik doe dit nu al een tijdje en het voelt erg rustgevend. Smiddags ging ik lunchen met vriendinnen in de stad en daarvoor ben ik nog even met twee van deze vriendinnen gaan wandelen. Vriendin M kwam aangefietst en ze had een piepklein muisje gevonden, super lief! Deze hebben we los gelaten in het bos. Het bos is nu echt prachtig en is zeker een van m’n favoriete plekken om nu te zijn. Savonds heb ik nog een stukje gewandeld in het bos met m’n moeder.

zondag

 

Maandag:

Vanochtend ben ik al vroeg vertrokken naar de sportschool, het is altijd fijn om lekker vroeg te zijn aangezien het dan nog niet heel druk is, en je verder de nog de hele dag hebt om andere dingen te doen. Smiddags heb ik samen met m’n moeder buiten geluncht in de zon ( het kan weer! ) en de rest van de middag van de zon genoten en gekookt. Savonds heb ik nog even een aantal planten water gegeven in de moestuin samen met m’n moeder. De pompoenen die ik heb gezaaid beginnen ook al goed te groeien. Ook heb ik nog aan een blogpost gewerkt en ben ik vrij vroeg naar bed gegaan. Een vrij rustig dagje!

maandag.jpg

plantjes

Dinsdag:

Vandaag had ik een drukke dag voor de boeg, sochtends fietste ik naar de stad om met de bus en trein naar Zwolle te vertrekken. Daar lunchte ik eerst in het park aangezien het super mooi weer was, en ging daarna naar therapie. In de wachtkamer kwam ik deze mooie spreuk tegen die ik graag met jullie deel. Het was een vrij heftige sessie, maar m’n therapeute is zo fijn dat ik er wel met een goed gevoel vandaan ging. Na therapie ging ik nog even de stad in want ik had daar een afspraak, ik had nog even de tijd van te voren en besloot in een paar winkels te kijken. Ik heb ook nog een off-shoulder top gescoord van supertrash, erg blij mee! Ik had in een café afgesproken met een journalistiek studente die een interview afnam over mijn eetstoornis, een hele aardige meid! Na het gesprek reisde ik terug naar Emmeloord en fietste ik samen met mijn vader naar huis. M’n moeder had het eten al klaar en voor mij was dit best een grote stap om het eten koken uit handen te geven. Normaal kook ik altijd of we doen het samen, maar het voelde prima!

dinsdag.jpg

Woensdag:

Op woensdag werk ik bij een peuterspeelzaal in onze stad, dus daar vertrok ik vrij vroeg heen. Wegens privacy heb ik daar geen foto’s van gemaakt maar het is wel erg fijn om daar te zijn. Die kinderen zijn zo puur en leuk, echt super om hun zo heerlijk bezig te zien en daarbij te kunnen helpen. Op de terugreis fietste ik langs hele mooie bermen met allemaal bloemen, wat is het toch mooi in deze tijd van het jaar! Smiddags ging ik even met mijn moeder de stad in en kookte daarna voor mijn ouders, broer en schoonzus. Ze kwamen namelijk eten en ik had ravioli in de oven gemaakt met verschillende verse groenten, pastasaus en kaas. Daarbij maakte ik twee grote salade’s.

woensdag.jpg

Donderdag:

Aangezien het lekker weer werd vandaag besloten we naar het strand te gaan bij Schoorl. Ook heb ik hier een eetdagboek bijgehouden die al online is gekomen. Ben je daar benieuwd naar check dan deze post. We hebben heerlijk aan het strand gelegen vandaag, gefietst, gewandeld en gegeten. Een erg fijn dagje en het is zo mooi bij de duinen! Bij thuiskomst werd ik alleen nogal onaangenaam verrast… ik was echt knalrood. Meneer Krabs van spongebob was er niks bij. Ik bespaar jullie de foto’s maar mijn hele benen waren verbrand. Ik heb m’n lesje wel geleerd: goed insmeren dus de volgende keer.

donderdag.jpg

P1040043.JPG

Vrijdag:

Sochtends werd ik wakker met ontzettend veel pijn door m’n verbrande benen, ik kon amper liggen en zitten dus mijn plan om naar de sportschool te gaan heb ik maar even uitgesteld. Sochtends heb ik samen ontbeten met m’n vader en ik ben daarna even naar de bibliotheek en apotheek gefietst. ( Gelukkig lukte dat wel! ). Smiddags heb ik gewerkt aan de website, ben ik bezig geweest voor therapie en heb ik boodschappen gedaan met m’n moeder. Aan het eind van de middag heb ik gekookt want m’n broer en schoonzus kwamen eten en hebben we lekker met z’n allen buiten gegeten. Savonds heb ik nog even een klein stukje gewandeld met m’n moeder en heb verder rustig aan gedaan.

vrijdag

Zaterdag:

Zaterdagochtend begon ik met een havermoutje als ontbijt en vrijwel meteen daarna ben ik begonnen met meditatie en yoga, eigenlijk wou ik graag naar de sportschool, maar m’n benen zijn nog steeds erg verbrand en dus stelde ik het nog even uit. Ook kwam onze nieuwe bank sochtends aan en fietste ik een stuk door het natuurgebied achter ons huis. Het is prachtig weer en de zon schijnt! Smiddags heb ik mijn zomerkleding uitgezocht omdat het mooie weer aanhoud de komende tijd en heb ik een tijd aan de blog gewerkt. Savonds hebben we gebarbecued en daarna heb ik nog een rondje gefietst, ook maakte ik deze foto van onze kat Yoep, die lekker lag te slapen op de stoel naast me terwijl ik televisie keek.

zaterdag

18671114_1177890965673081_4447084438441763572_n

Zondag:

Vanochtend heb ik ontbeten met mijn vader en daarna zijn we gaan wandelen in het Kuinrebos. Eigenlijk wilde ik weer naar de sportschool gaan maar aangezien ik ook altijd op maandag ga, besloot ik verstandig te zijn en niet te gaan. En dus koos ik ervoor om te gaan wandelen in het Kuinrebos. Dit is vlakbij ons en hier wandelen we erg graag. Mijn vader had zijn verrekijker meegenomen, en hierdoor kon je heel goed vogels spotten, erg leuk! Smiddags heb ik gewerkt voor de website en heb ik gelezen in het boek: ‘Het bitterzoete paradijs’ geschreven door Iris Hannema, een erg mooi boek over haar reisavonturen! Savonds maakte ik kip ( voor mij vega ) kerrie madras van een verspakket van de Albert Heijn, deze zijn echt aan te raden! We aten buiten en daar maakte ik ook deze foto van de prachtige rozenstruik die bloeit.

zondag3

18664730_1177891005673077_7557328701064628917_n (1)18739676_1178718348923676_8387784096583660082_n

 

Dit was mijn week, hopelijk heb jij ook een fijne week gehad!

Liefs,

Anne Dore

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s