Een week uit mijn leven

Weer een kijkje in een week uit mijn leven. Een week waarin verjaardagen en school centraal staat…..

woensdag7-06

Woensdag 7-06

Vanochtend voelde ik mij niet echt lekker, nadat C. naar zijn werk was ben ik dus het bed nog weer even ingedoken. Gelukkig voelde ik me na die tijd al een stuk beter. En mijn dag kon niet meer stuk toen ik 2 toets resultaten terugkreeg die ik allebei met een dikke 9 had gehaald. Dat gaf een heel goed gevoel, en motiveerde mij ook weer om aan de slag te gaan voor school.

Na wat in huis te hebben gedaan ben ik dan ook hard aan de slag gegaan. Voor een vak moet ik een digital story telling van mijzelf maken waarin ik weergeef wat mijn ontwikkelingen van het afgelopen jaar zijn. Ondanks dat het heel veel werk is vind ik het heel leuk om te doen, ik kan mijn creativiteit er lekker in kwijt.

Aan het einde van de middag was het weer tijd om naar Ede te reizen want morgen heb ik weer school. ’s Avonds heb ik mijn kamertje even opgeruimd en mijn koffer weer ingepakt want morgen reis ik weer verder.

 

Donderdag 8-06

Donderdag 8-06

Vol goeie moed stond ik weer op vanochtend, ik heb rustig mijn laatste spulletjes gepakt en ben samen met mijn koffertje en rugtas naar school vertrokken. Vandaag had ik een college, omdat dit de enige les was deze dag waren er maar weinig klasgenootjes. De docent was daarom zo lief om ons te trakteren op chocolademelk :).  Na 2 uur was het tijd om richting huis te gaan, een reis van 3 uur poeh.. Eenmaal thuis werd ik uitgebreid begroet door Boaz, hij is altijd heel blij als ik er weer ben. Daarom ben ik gelijk maar even een stuk met hem gaan fietsen. Aan de foto’s kun je wel zien wat er gebeurde toen we weer thuis waren, hij sprong bij mij op schoot ;).

Na het avondeten ben ik naar het huisje van mijn broer en schoonzus gegaan want die hebben sinds kort hun eigen huisje en zijn druk aan het klussen.  Daarna heb ik nog lekker met mijn ouders bij de vuurkorf gezeten en ben ik op tijd naar bed gegaan want ik was moe.

 

vrijdag 9-06

Vrijdag 9-06

Toen ik wakker werd stormde het heel hard, toch maar uit bed gegaan want ik moest weer van alles doen. Na te hebben ontbeten ben ik voor school aan de slag gegaan, omdat ik in de afrondende fase van mijn studie zit heb ik het hier best druk mee. Met de lunch kwamen mijn moeder en broertje thuis en hebben we samen gegeten. Intussen was het droog geworden en ben ik een stuk gaan wandelen met Boaz.

’s Middags ben ik het dorp even ingegaan om een cadeautje te kopen voor een vriendin, en om even voor cadeautjes te neuzen voor mijzelf. Ja, mijn verjaardag zit er aan te komen, oeps vergeten. Maar nadat iedereen aan mij vroeg wat ik wou hebben moest ik daar toch echt over na gaan denken.

’s avonds had ik een verjaardag van een vriendinnetje, het was alweer even geleden dat ik haar had gesproken dus dat was heel gezellig. Moe maar voldaan ging ik weer naar huis, om daarna lekker naar bed te gaan.

 

Zaterdag 10-06

Zaterdag 10-6

Vandaag heb ik een drukke dag gehad, vanochtend heb ik eerst samen met mijn vader boodschappen gedaan in veel te drukke winkels. Daar krijg ik het altijd een beetje benauwd van, zoveel mensen om mij heen. Maar het moest gebeuren, dus verstand op nul en doorgaan.

thuis hebben we alles in de kasten geruimd en ben ik de hele middag taarten gaan bakken. Kwarktaart, monchoutaart en een appeltaart. Bakken doe ik altijd veel, dus dit was een eitje.

De rest van de middag heb ik het huis opgeruimd en nog even mijn nagels gelakt ;). ’s Avonds heb ik nog lekker bij de vuurkorf gezeten.

 

zondag 11-06

Zondag 11-06

FEEEST! Vandaag was het dan zo ver, mijn verjaardag. Twintig alweer, de tijd gaat hard. Het was een onwijs leuke dag waarop ik heel erg ben verwent. Van Chris heb ik een zelfgemaakte schildersezel gekregen, en van mijn ouders en panini grill, een tafeltje en hele leuke windlichten… ik kan op gaan sommen wat ik allemaal heb gekregen maar dan zitten jullie hier morgen nog 😉

 

maandag 12-6

Maandag 12-06

Vandaag is het weer tijd om naar ede te gaan, in de trein ben ik weer bezig geweest voor school. Ik had maar een les vandaag maar wel een leuke les. Bij SLO (studie loopbaan oriëntatie) hebben we een aantal afscheidsspellen gedaan. Elk groepje uit de klas had een spel bedacht, bijvoorbeeld een spel met babyfoto’s. Ook hadden we allemaal wat lekkers meegenomen, dus was er een soort high tea. Na de les heb ik nog even met mijn groepje gezeten om wat afspraken te maken voor een andere module.

toen ging ik weer op weg naar mijn kamer, daar heb ik even schone kleren gepakt en mijn koffer weer ingepakt. Daarna heb ik eten gekookt want Chris kwam me weer ophalen en hebben we samen gegeten. tegen 8 uur zijn we weer vertrokken naar Bathmen en hebben we een filmpje gekeken.

 

 

dinsdag 13-6

Dinsdag 13-06

Vandaag had ik een ontspannen dag, ik ben de dag begonnen met ontbijt in de tuin. na even wat in huis te hebben gedaan ben ik samen met Chris naar een bouwmarkt gegaan. al een tijdje hebben we het idee om een pergola te bouwen en vandaag gingen we daar materiaal voor halen.

Tegen de tijd dat we weer thuis waren moest Chris weg voor een afspraak en heb ik geluncht en nog even op bed gaan liggen. Daarna boodschapjes gedaan. Maar toen het tijd was om te eten hadden we beiden geen zin om te koken en hebben we wat eten besteld.

’s Avonds ben ik bezig geweest voor school en heb ik een blogje geschreven.

 

 

.19198296_1293710080748688_1223910857_n

Woensdag 14-6

Oké een extra dagje in deze blog, gewoon omdat het een leuke dag was. Vanochtend heb ik eerst samen met een klasgenootje een interview gehouden in Veenendaal, lang reizen maar we hebben een leuk gesprek gehad. Tegen half 2 was ik weer in Bathmen en heb ik samen met Chris gekeken naar wat we vandaag gingen doen. Het plan, een begin maken aan de pergola! Samen hebben we de hele middag geklust.

Dat was weer een weekje uit mijn leven. Het is misschien niet heel spectaculair omdat ik onwijs veel voor school moet doen, maarja…

 

Liefs,

Hanneke 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s