Mijn week in foto’s #3

Vandaag laat ik jullie weer een week van mij in foto’s zien, deze week was een lekker weekje met veel leuke dingen, nu ik dit schrijf ( aan het eind van de week ) ben ik echt moe van de drukte en probeer ik weer mijn rust te pakken. Deze week begin ik op zondag!

Zondag:

Vanochtend ben ik lekker een stuk gaan wandelen met mijn vader in het bos, het was mooi weer en mijn moeder moest werken, dus wij besloten het bos in te gaan. Een heerlijk begin van de dag! Smiddags hebben we lekker buiten gegeten en heb ik samen met mijn buurjongetjes geschilderd, heerlijk om lekker samen met ze te kliederen! Zondag is voor mij altijd een ontspannen dagje waarop ik niks probeer te plannen, zodat ik kan opladen voor de komende week. Savonds maakte ik Franse uiensoep naar recept van Jamie Oliver, heb ik yoga gedaan en nog een stuk gefietst.

ZON.jpg

Maandag:

Sochtends ging ik op de fiets naar de sportschool voor m’n workout. Ik vind het niet zo netjes om foto’s te maken in de sportschool zelf, dus vandaar dat daar geen foto van is! Ik vind het heerlijk om de week te beginnen met sporten en voel me dan veel fijner in mijn lijf. Smiddags heb ik even boodschappen gedaan voor de komende week en ik kan altijd zo blij worden van een boodschappentas vol vers groente en fruit, who’s with me? Maandagavond heb ik lekker rustig aan gedaan en een van m’n favoriete series ( Mr Selfridge ) gekeken.

MAAN.jpg

Dinsdag:

Vandaag had ik een drukke dag op de planning staan, ik moest naar Zwolle voor therapie, zou daardoor vrij laat thuis zijn en ging savonds met een vriendin naar de film. Sochtends deed ik yoga om te ontspannen en daarna fietste ik naar de stad om met de bus naar Zwolle te gaan. Bij therapie ging ik naar het laatste onderdeel van lichaamsbeleving: mijn buik. Hier komt later nog een blog over online. Savonds ben ik naar de nieuwe Pirates of the Carribean gegaan en hij is echt erg leuk, aanrader! Vroeger zou ik sowieso niet naar de film hebben gedurfd, maar nu is dat geen probleem meer en kan ik makkelijk er ook wat bij nemen.

DINS.jpg

Woensdag:

Normaal ga ik woensdag altijd werken bij de peuterspeelzaal, maar vanochtend moest ik naar de tandarts en zij hadden peuteruitje, dus ik sloeg een keer over. Toen ik thuis kwam na de tandarts heb ik even rustig op de bank gelegen, wat youtube video’s gekeken en watermeloen gegeten (ze zijn er weer! ). Smiddags heb ik opgeruimd en schoongemaakt en ben ik bezig geweest voor de blog. Ook heb ik lekker buiten gezeten en even foto’s gemaakt van onze tuin. Alles staat nu in bloei en dat is zo mooi! Savonds heb ik gekookt en yoga gedaan.

WOE.jpg

Donderdag:

Sochtends ging ik werken bij de peuterspeelzaal, het was heerlijk weer en dan kunnen de peuters lekker lang naar buiten. Zo heerlijk om ze lekker te zien spelen en ze zien opleven. Smiddags ben ik even naar de stad geweest voor wat boodschappen en ik heb even wat nieuwe boeken gehaald bij de bibliotheek. Daarna heb ik een bananenbrood gebakken en savonds een lekkere verse ovenpasta gemaakt. Ook heb ik nog lekker een tijd in de zon gelegen.

DOND.jpg

Vrijdag:

Sochtends besloot ik nog even een uurtje te gaan sporten en dat deed me erg goed, het is zo fijn om te merken dat je lichaam weer veel krachtiger is en meer conditie heeft. Het geeft me altijd weer motivatie om door te gaan. Smiddags pakte ik mijn tas in en ben op de trein gestapt richting Hilversum, ik ging een nachtje logeren bij m’n broer. We kookten samen en gingen nog een stukje wandelen. Savonds hebben we een serie gekeken en ik ben niet te laat naar bed gegaan.

VRIJ.jpg

Zaterdag

Sochtends stonden we al vrij op tijd op omdat we een dagje Amsterdam op de planning hadden staan! Op het Centraal Station spraken we af met de vriend van mijn broer en we gingen lekker een dagje met z’n 3en Amsterdam in. Het was heel erg gezellig en het was prachtig weer om Amsterdam door te struinen. Savonds hebben we gegeten bij saladebar Vers in Hilversum en daarna gingen we naar de verjaardag van m’n jongste broer in Amersfoort. Heel gezellig om iedereen weer te spreken, het was een hele fijne maar drukke dag.

zaterdag2

ZAT.jpg

Zondag:

Deze zondag heb ik rustig aan gedaan, ik sliep uit, ging rustig ontbijten en heb aan de blog gewerkt en mails beantwoord. Smiddags heb ik lekker met mijn ouders in de tuin gegeten en daarna heb ik een stuk gefietst. Aan het eind van de middag heb ik lekker buiten gezeten en een blad gelezen. Ook droeg ik mijn nieuwe shortje van de zara die ik in Amsterdam had gekocht, het was heel warm weer dus ik kon hem direct aan! Savonds maakte ik courgettesoep en heb ik foto’s gemaakt in het natuurgebied achter ons huis. Een heel fijn dagje!

ZON2.jpg

DSC04061.JPG

Deze week bleef m’n eetstoornis vrij rustig. Ik merk dat ik wel wat bewegingsdrang heb maar probeer dat tegen te gaan. Ik hoop dat jij ook een fijne week hebt gehad!

Liefs,

Anne Dore

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s