Favorieten van de maand: juni

Juni! Je gaf me zon, zon, zon en een klein beetje regen. Maar vooral gaf je me warmte, liet je mijn huid bruinen en zorgde je ervoor dat ik me beter voelde door het fijne weer. Wat me altijd vrolijk maakt aan mooi weer is dat iedereen naar buiten gaat, mensen zich prettig voelen en spontaan gedag zeggen en dat je ze ziet genieten. Het lijkt wel alsof we allemaal een extra shot positiviteit naar binnen krijgen. Juni verrast me met koele, rustige ochtenden en warme avonden, met veel buiten eten en zonder jas kunnen fietsen en genieten. Wat juni me ook gaf was fijne therapie, moeilijke gebeurtenissen, maar ook kracht om er weer bovenop te komen en om weer mijn eetstoornis verder uit te dagen en mijn angsten aan te gaan. In deze blog laat ik mijn favoriete dingen van de maand juni zien.

Natuur en de zon

Waarschijnlijk gaan we dit elke keer terug zien komen bij mijn blogs, maar het is nou eenmaal datgene waar ik heel erg van geniet: de natuur. Of het nou een bos is, een weiland, een natuurgebied of de zee, allemaal heeft het zijn eigen charme. Nu de zon steeds veel schijnt zie je alles opleven in de natuur en ziet het er prachtig uit, ook de vogels fluiten massaal en dat maakt het heel bijzonder om in de natuur te zijn nu.

SONY DSCSONY DSC

Wat me ook erg blij maakt is met blote benen kunnen lopen en zomerkleding ( zie mijn favoriete zomerjurk verderop in de blog! ) kunnen dragen. Vroeger had ik altijd moeite met mijn benen omdat ze wat ‘voller’ waren. Een korte broek aan, dat was wel even een drempel waar ik overheen moest. Nu vind ik mijn benen nog steeds lastig en zie ik ze nog niet zoals ze echt zijn ( verkeerd lichaamsbeeld ), maar ik weet dat ik het niet goed zie en probeer me ook niks meer van mijn onzekerheid aan te trekken. Die korte broek, die doe ik nu gewoon lekker aan. Heerlijk om met blote benen de zon in te kunnen.

DSC04074.JPG

Yoga

Ook geen verrassing meer is dat ik echt heel erg ben gaan houden van yoga. Het voelt zo ontzettend goed om bezig te zijn telkens meer met m’n lichaam in contact te komen. Ook voel ik me er sterk door, flexibeler en heb ik het gevoel dat ik beter naar mijn lichaam kan luisteren. Een erg fijne afwisseling met fitness!

SONY DSCSONY DSC

Muziek & boeken

Afgelopen maand heb ik erg veel naar muziek van the West Side Story geluisterd, zo bizar mooi en het geeft me elke keer weer kippenvel. Ook een absolute favoriet deze maand zijn Dolly Parton en Guns ’n Roses, ik heb spotify helemaal plat gedraaid met hun nummers en ik vind het echt genieten! Bij Dolly Parton luister ik meestal naar haar grote hits en van Guns ‘N Roses vind ik de albums ‘Appetite for Distruction’ en ‘Use your Illusion II’ echt zó goed!

Qua boek is mijn favoriet van deze maand een boek van Iris Hannema, ik had al een eerder van haar gelezen maar raak geïnspireerd door haar reisboeken, ze heeft echt iets rauws over haar heen en schrijft niet over koetjes en kalfjes, ze maakt reizen waar je u tegen zegt en komt vaak in grappige en benauwde situaties. Haar boek: ‘Miss Yellow Hair’, vind ik echt een aanrader!

SONY DSC

Food

Hummus, ik kan er echt niet vanaf blijven. Het blijft mijn favoriete beleg en ik probeer graag verschillende soorten uit. Toch blijf ik erbij dat de gewone naturel hummus het lekkerste is, die heeft echt zijn eigen volle smaak. Ik haal hummus vaak bij de AH en neem meestal die van Maza, ik wil het altijd nog een keer zelf maken maar het komt er vaak niet van.

SONY DSC

Camera

Ik geniet tegenwoordig weer heel erg van veel foto’s maken, ik vind het vooral leuk om foto’s van de natuur te maken maar voor de blog kan ik er ook mooi gebruik van maken. Hier onder maakte ik even een foto van mijn favoriete maxi-jurk, hij is zo heerlijk vrolijk en ik voel me er altijd heel fijn in.

SONY DSCSONY DSC

Dit waren mijn favorieten van de maand, ik hoop dat jij ook hebt genoten van juni en dat juli nog meer plezier en fijn weer mag geven!

Liefs,

Anne Dore

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s