What I Eat in a Day #3

In deze blog neem ik jullie weer een dagje mee in mijn eetpatroon. Vandaag is het dinsdag en heb ik afgesproken met een goeie vriendin van de kliniek en ga ik naar therapie. Op dit moment zit ik nog steeds op een aankomlijst, de dingen die ik eet helpen mij om aan te komen, maar onthoud goed dat elk lichaam anders reageert. Wat voor mij werkt, kan voor jou wel heel anders zijn!

Mijn ontbijt begon ik met mijn standaard favoriet: havermout met rood fruit, ook deed ik er extra aardbeien en een kiwi bij en dronk ik er koffie met melk bij. Ik wissel mijn havermout vaak af met brood.

ontbijt

Als tussendoortje nam ik onderweg naar Zwolle een appel en dronk ik water. Sowieso probeer ik zo’n 2 liter te drinken per dag. Toen ik nog heel diep in m’n eetstoornis zat dronk ik enorm veel water, ik moest dit in de kliniek gaan afbouwen. Ik kreeg wel zo’n 4 liter binnen per dag, bizar, en ook heel slecht voor je nieren! Heb jij een probleem met te veel drinken? Denk dan niet dat het niet schadelijk is, ga hiermee naar je huisarts, je kan ernstige nierproblemen krijgen.

tussendoor1.jpg

Samen met die vriendin ging ik lunchen bij een leuke tent in Zwolle: Hier en Daar, erg leuk, zeker een aanrader! Hier namen we allebei een grote salade, ik had er een met geitenkaas, walnoten en cranberry’s, ook aten we er een bruin broodje bij.

lunch.jpg

Na therapie besloten we nog te gaan koffie drinken, ik had het er best lastig mee om gebak te nemen aangezien ik was aangekomen, maar die vriendin hielp me er zó mega goed doorheen, ik had helemaal geen last meer en het was heel erg gezellig en fijn om het samen met haar te kunnen doen. Ik nam een appeltaart en cappuccino en we zaten bij mijn favoriete café in Zwolle: de Gillende Keukenmeiden, al hun gebak is huisgemaakt en oh my, de koffie is geweldig!

tussendoor2'.jpg

Savonds maakte ik thuis een vegan lasagna met gegrilde groenten, tomatenbasilicumsaus en als topping een bechamelsaus met noten. Héérlijk!

avondeten.jpgLater savonds moet ik altijd nog best veel eten, maar doordat het nu zo in m’n ritme zit, heb ik er niet zoveel last meer van. Meestal kijk ik een serie en dan gaat het allemaal vrij vanzelf, ik denk er niet zoveel meer over na. Ik eet altijd een grote bak yoghurt met fruit, een plak bananenbrood, een rijstwafel met pindakaas, noten en koffie.

avondtus.jpg

En dat was mijn eetdagboek voor vandaag!

Liefs,

Anne Dore

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s