What I eat in a day

Daar ben ik weer, alweer de derde blog op een rij van mij. Maar na deze zijn jullie even van mij af hoor 😉 Ik laat jullie weer zien wat ik zoal een op een dag

 

20370648_1338054712980891_1911177274_n

Vandaag begon ik met twee bruine boterhammen met schudde buikjes en een beker Optimel (kers-framboos). Omdat het behoorlijk vroeg was en we snel weg moesten was het een ontbijtje to go. ’s Ochtends vroeg gaat eten altijd erg moeilijk en moet ik mij er echt toe zetten dit wel te doen. Ik heb al een aantal verschillende ontbijten geprobeerd maar eigenlijk is er niks wat echt beter gaat.

In de loop van de morgen heb ik nog een broodje gegeten met een beker chocolademelk.

 

 

DSC_6617

Als lunch at ik een salade die over was van de vorige dag, ik ben vergeten een foto te maken maar de portie en de ingrediënten kwam zo’n beetje overeen met deze foto. Ik had er kip, appel, brie, komkommer en ei ingedaan.

 

 

Als middag tussendoortje heb ik een kopje kippen bouillon gemaakt met daarbij 4 cream crackers met roomkaas. Mijn middag tussendoortje verschilt heel vaak, de ene keer heb ik meer zin in zoet en de andere keer meer in hartig.

 

 

20292475_1338054739647555_1990851441_n

’s Avonds heb ik spaghetti gemaakt met kip, champignon roomsaus en een champignon roerbak mix, klein beetje kaas erover heen en voila! Een lekker bord pasta. Ik hou onwijs van pasta 🙂 Als toetje hadden we Ben en Jerry ijs (cookie dough, jumm!)

 

 

20400873_1338054749647554_1878056530_n

Als avond tussendoortje had ik een mini-appeltaartje met slagroom (oké misschien twee, ze waren zo lekker) om te vieren dat ik mijn propedeuse had gehaald.

Een beetje fruit mis ik op deze dag, maar zo terug kijkend vind ik dat het een goeie dag is geweest qua eten!

Liefs Hanneke  

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s