Mijn week in foto’s #4

Vandaag heb ik weer een blog over een week in mijn leven, het was een fijne week met lekker weer, deze week had ik m’n standaard werk en therapie, maar heb ik ook met wat vriendinnen afgesproken. Deze week begon ik op maandag!

Maandag:

Maandag was een rustig dagje, sochtends heb ik gesport en kwamen mijn nieuwe schoenen van Omoda binnen, dus die heb ik direct even ingelopen! Smiddags heb ik samen geluncht met m’n moeder en daarna zijn we boodschappen gaan doen. Savonds heb ik samen met m’n vader jam gemaakt, en serie gekeken.

MAAN.jpg

Dinsdag:

Dinsdagmiddag had ik therapie en een van m’n beste vriendinnetjes ging met me mee naar Zwolle, we zouden na therapie dan even lekker samen de stad in gaan. Toen ik van therapie kwam zei ze opeens: ‘An, we moeten naar het politiebureau…’ ik schrok me kapot! Bleek dus dat haar portemonnee was gestolen. Voordat we naar het politiebureau gingen zijn we nog alles langs gelopen waar ze heen was geweest, ik kocht even snel nog een smoothie voor ons en daarna gingen we op weg. ‘Laten we nog even langs het park lopen, daar hebben we ook gezeten.’ zei ik. En ja! Daar zaten twee jongens die haar portemonnee hadden gevonden! Zo’n geluk! Hij was dus niet gestolen, met een mega blij gevoel gingen we daarna alsnog samen de stad in en hebben nog even gewinkeld.

DI.jpg

Woensdag:

Sochtends ging ik aan het werk bij de peuters, echt weer genieten. Het zijn zulke schatjes! Smiddags speelde ik piano en mijn kat Yoep vind dat altijd zo interessant dat hij het nodig vind om ook op de piano te springen. Vaak loopt hij dan een paar keer eroverheen en gaat dan zitten. Wat moet je met zo’n beest? Ook at ik watermeloen en kwam mijn vader thuis met een mooie bos bloemen voor m’n moeder voor hun trouwdag!

WOE.jpg

Donderdag:

Donderdagochtend vertrok ik weer naar het werk bij de peuterspeelzaal, het dak werd gerenoveerd van het gebouw waar we in zaten en dus waren we tijdelijk overgeplaatst. Nu was het dak weer af en was het de laatste keer dat we in de school zaten, wel erg jammer! Smiddags kwamen nieuwe sneakers aan die ik tweedehands had gekocht en ik was enorm verrast toen ik zag dat ze echt nog in tóp staat waren. Goeie deal! Ook ging ik met m’n moeder even naar de bibliotheek en kookte ik een pasta. Vroeger had ik echt enorm veel moeite met pasta’s maar tegenwoordig voelt het heel normaal. Ik doe er nog wat extra rucola en peterselie op, heerlijk!

DOND.jpg

Vrijdag:

Vandaag had ik een heerlijke dag weg gepland met een van m’n beste vriendinnen, hier keek ik al de hele week naar uit en ik had er echt heel veel zin in. Om half 9 haalde ze me op met de auto en vertrokken we richting Utrecht. Lekker een dagje gewinkeld en gegeten. Ik heb echt veel minder moeite met uitgebreid ergens eten of bijvoorbeeld een taartje bij de koffie te doen, ik merk dat het me eigenlijk niet zoveel meer doet en dat is erg fijn. Het word dus echt beter! Ik at sochtends een stukje cheesecake bij de koffie en savonds had ik een enorme salade, genieten!

VRIJ.jpg

Zaterdag:

Zaterdagochtend heb ik lekker gesport en daarna voelde ik me echt heel goed in m’n vel, ik had een fijne week gehad en geestelijk gaat het echt goed. De bloemen in de berm staan nog steeds prachtig in bloei en ik kon het niet laten er even een foto van te maken. Helaas was het niet zulk mooi weer en moest ik keihard fietsen om niet nat te worden. Smiddags had ik een vrij simpele middag, ik heb gewerkt aan de blog, boodschappen gedaan en gekookt! Een lekker rustig dagje.

zat.jpg

Zondag:

Sochtends heb ik lekker uitgeslapen, mijn ouders waren naar vrienden toe en dus had ik het rijk voor mij alleen, ik heb lekker rustig ontbeten, yoga gedaan en aan de blog gewerkt. Smiddags heb ik samen met m’n ouders geluncht en daarna zijn we heerlijk gaan wandelen in een natuurgebied bij het Waterloopbos. Daar maakten we met z’n 3en een leuke foto, savonds maakten we een verse tomatensoep en deed ik nog een korte yoga en meditatie sessie.

ZON.jpg

Maandag:

Het begint saai te worden maar maandag begon ik weer in de sportschool, ik sport het liefst twee keer in de week op maandag en vrijdag ( of zaterdag ), omdat ik die dagen sowieso vrij heb vind ik het fijn om dan lekker tijd aan sport te besteden. Dus ik begon weer in de sportschool, smiddags deed ik boodschappen met m’n moeder en ging ik naar mijn opa en oma toe. Fijn om hun ook weer even te zien! Ook bestelde ik een nieuwe yoga-mat en een fitness-springtouw. Vind ik fijn om mee te nemen op vakantie voor m’n bewegingsdrang, zo weet ik zeker dat ik wel m’n spanning kwijt kan. Ik heb maandag helaas geen foto’s gemaakt, maar heb nog wel een foto van m’n nieuwe yogamat en springtouw voor jullie!

MAAN2

Ik hoop dat jullie ook een fijne week hebben gehad!

Liefs,

Anne Dore

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s