Een dagje mee eten

Hoi!

Voor deze blog in onze vaste rubriek FOOD wil ik jullie graag een dagje meenemen in mijn eetpatroon. Ik volg een, tijdens mijn opname, gemaakte eetlijst waarop staat wat en hoeveel ik moet eten per dag, en dit lukt vrij goed. Als ik de lijst goed volg consumeer ik ongeveer 1900 calorieën per dag ( But who gives a shit ;p ) De rede dat ik een eetlijst volg is vooral zodat ik niet obsessief bezig ga met “nummers”. uiteraard is dit niet iets wat goed werkt voor iedereen maar het maakt het voor mij een stuk makkelijker.

Dit was een dag waarin ik geen bijzonderheden had, dus ik was gewoon thuis.

Ontbijt

20170206_070304

Als ontbijt moet ik volgens mijn eetlijst 2 boterhammen met beleg. Dus vandaag at ik 2 weite-boterhammen waarvan een met chocopasta (overwinning!) en een met kaas.

Ochtend TD

IMG_20161114_202849

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag at ik als tussendoortje dit fruitbakje wat de begeleiding, oh zo schattig, voor me maakte. Hij bevatte stukjes kiwi, appel, mandarijnen banaan.

Lunch

IMG_20161122_131314

Voor de lunch ben ik vandaag met mijn moeder wat gaan eten bij de Hema. Ik at dit broodje roomkaas en ik dronk een groene ijsthee die ik deelde met mama.

Middag TD

IMG_20170302_212111

Als middagtussendoortje moet ik volgens mijn eetlijst een “Verpakt koekje” eten. (denk sultana, evergreen of liga) dus vandaag at ik deze mueslireep waar ik echt dol op ben 😉

Diner

IMG_20170129_173129_932

Vandaag was een dag dat ik zelf kookte, dus ik maakte deze rijst met kip siam, Voor de mensen die niet weten wat het is, het is een mix van kipfilet, erwtjes, groene bonen en cashewnoten met een specerijenmix. Suuuuuper lekker.

Avond TD

IMG_20161129_151056

Mijn avond tussendoortje varieert vaak, omdat ik deze zelf mag kiezen.  Vandaag at ik deze lychees 🙂

 

Ik hoop dat jullie het leuk/helpend vonden om een keer een dagje mee te kijken in mijn eetpatroon! Laat ook vooral een reactie achter over of je deze dingen ook wel eens hebt gegeten en wat je ervan vond!

Liefs Eva

 

 

Advertenties

2 gedachten over “Een dagje mee eten”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s