Dagje mee eten #2

In onze vaste rubriek FOOD schrijf ik deze week weer een blog waarin ik jullie meeneem in een dag binnen mijn eetpatroon.  Ik volg een, tijdens mijn opname, gemaakte eetlijst waarop staat wat en hoeveel ik moet eten per dag, en dit lukt vrij goed. Als ik de lijst goed volg consumeer ik ongeveer 1900 calorieën per dag ( But who gives a shit ;p ) De rede dat ik een eetlijst volg is vooral zodat ik niet obsessief bezig ga met “nummers”. uiteraard is dit niet iets wat goed werkt voor iedereen maar het maakt het voor mij een stuk makkelijker.

Ontbijt:

wp-image-778402075
Als ontbijt at ik vandaag dit “mixje” met yoghurt, frambozen en blauwe bessen uit de vriezer en wat cruesli met noten. een lekkere manier om de dag te starten 🙂

 

 

wp-image-2007039125
Als ochtend td’tje at ik deze brosse eierkoek, en dit is echt een heel lekker koekje. Echt een aanrader!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wp-image-1501091714
Als lunch at ik deze 2 witte bolletjes met philadephia spread. wat niet op de foto staat is het glas water en de kop cup a soup die ik erbij had
wp-image-552419098
Als middag td’tje had ik deze stukjes komkommer en daarbij dronk ik dit flesje water met perziksmaak van de Lidl.
wp-image-1733680299
Als avondeten kookte ik deze avond samen met Larissa. We maakten deze groente lasagna met oa: courgette tomaat, spinazie en mozarella. suuuuper lekker 🙂 als toetje aten we nog een ijsje.

 

 

 

 

wp-image-1048258019
Als avond td’tje at ik deze 2 halve perzikken uit blik. heel lekker vind ik die 🙂

En dat was hem alweer. ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer een keertje mee te kijken in mijn eetpatroon, en ik zie graag jullie reacties tegemoet.

We hebben sinds kort ook een email waarop je ons kan bereiken met vragen, opmerkingen of verhalen. We zijn ook altijd opzoek naar gastbloggers, dus als je daar in geïnteresseerd bent stuur dan vooral een mailtje eatingdisorderexplorers@hotmail.com!

Liefs,

Eva

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s