Week in mijn leven #6

Deze week begin ik op vrijdag

Vrijdag

Sochtends vroeg stapte ik met mijn moeder in de auto richting Human Concern, daar had ik therapie en ik was erg opgelucht om mijn therapeute weer te zien. Het was een tijdje geleden en ik voel me op het moment niet heel goed en daardoor was het fijn om weer met haar in gesprek te zijn. Na Human Concern was ik helemaal op en was ik blij dat ik weer naar huis kon. We lunchten rustig samen thuis en besloten daarna naar Kampen te gaan. Daar kwamen we in een ontzettend leuk winkeltje waar je allemaal mooie interieur-accessoires had. ’s Avonds maakten we nog even een rustig wandelingetje door het bos en keek ik de serie: ‘Orange is the new Black’.

IMG_0968IMG_0963 (2)

Zaterdag

Zaterdagochtend ging ik al vroeg weg naar de sportschool waar ik cardio deed en een benen-workout. Het was fijn om even alle stress eraf te sporten en te kletsen met anderen daar. Na het sporten kwam ik thuis en maakte ik een bak kwark voor mezelf met fruit en een cappuccino, ik begon met een planning maken voor school en ging bezig voor opdrachten. Aan het eind van de middag was ik veel in de keuken te vinden. Ik probeerde een nieuw recept: bananen-carrotcakebrood met wortel,appel, kaneel en veel speculaaskruiden en deze was erg goed uit de verf, heel lekker! Ook maakte ik een ovenpasta met ravioli, mozzarella en veel groenten voor het avondeten. ’s Avonds liep ik nog een rondje met mijn moeder in een natuurgebied en daarna plofte ik lekker op de bank met netflix.

IMG_0979IMG_0970 (2)

Zondag

Zondagochtend stond ik op met iets wat ik al lang niet meer had gehad. Ik stond op met spierpijn! En hoe! Mijn benen en billen waren flink aangepakt tijdens mijn work-out van de dag ervoor. Ergens vind ik het ook altijd een heel fijn gevoel, dan weet je dat je goed bezig geweest bent en dat je spieren groeien. Ik ontbeet samen met mijn vader en ging daarna aan de slag met een opdracht voor school. Smiddags ging ik samen met mijn vader naar het prachtige Waterloopbos waar ik veel foto’s maakte van paddenstoelen. Na veel regen afgelopen week was het heerlijk om in wat zonnestralen te wandelen.

IMG_1000IMG_1018IMG_0992

Maandag

Vanochtend ging ik alweer vroeg naar school om te werken aan een opdracht met een groep klasgenoten. Het was fijn om wat structuur aan te brengen in ons werk en nadat we eraan gewerkt hadden ging ik met een klasgenoot even het park in, we wandelden een stuk en hadden een mooi gesprek, zulke momenten ben ik altijd dankbaar voor. Later hadden we nog een college en daarna ging ik weer terug naar huis. Ik merk dat mijn energie enorm laag is en dat ik daardoor als ik thuis ben eerst echt even rust moet pakken. Ik maakte ’s middags wat foto’s waaronder deze van onze kat Yoep! Savonds ben ik voornamelijk bezig geweest voor school en heb ik Orange is the new Black gekeken, wat altijd enorm fijn is na een lange dag.

IMG_097522366491_1294549254007251_2790878821161596902_n

Dinsdag

’s Ochtends ontbeet ik rustig met mijn favoriete havermout terwijl ik wat youtube-video’s kijk, het geeft me altijd een heerlijk gevoel als ik rustig kan ontbijten en niet hof te stressen. Na het ontbijt fietste ik naar de sportschool en deed cardio en rug-training, op de terugweg werd ik even overvallen door een herfst-momentje, ik ben dol op de herfst en er vielen allemaal bladeren af van de bomen door de wind terwijl ik door het bos heen reed. Ook was er een heerlijke herfstgeur in het bos en daar word ik echt blij van. Het gaf me een positief momentje, en die zijn op het moment vrij schaars dus het was fijn om dit even te mogen ontvangen van de natuur. s’ Middags had ik 2 therapiesessies en ik was helemaal op daarna, savonds heb ik nog even voor school gewerkt, gekookt, de tafel gedekt en verder rustig aan gedaan.

22308803_1294549374007239_8080216096450639616_n

Woensdag

Woensdag was ik op school voor een aantal gesprekken en voor een opdracht, ik was heel erg moe toen ik thuis kwam en had een lastige dag, dus ’s avonds ging ik samen met mijn vader er nog even uit om proberen te ontspannen. Na het wandelen voelde ik me wel wat beter en besloot ik nog even voor school bezig te gaan.

IMG_1053

Donderdag

Al heel vroeg moest ik met de bus en trein richting Zwolle, want om half 9 begon mijn eerste les, doordat ik een fiets in Zwolle heb en ik van de trein naar school fiets, word ik gelukkig een beetje wakker. Ik vind het altijd leuk om te zien hoe iedereen op weg is naar zijn werk of school en hoe Zwolle tot leven komt ’s ochtends. ’s Middags heb ik een wandeling gemaakt met mijn moeder en daarna heb ik gekookt. ’s Avond heb ik gelezen uit het boek: ‘het Engelse meisje’ van Margaret Leroy, echt een aanrader!

2

IMG_1057 (2)

Vrijdag

Ik kan niet eens beschrijven hoe verschrikkelijk ik me voel vandaag, mijn anorexia trekt enorm en ik voel me ontzettend naar en angstig. Met het bedenken van het avondeten raakte ik in paniek en ik zat tegen een paniekaanval aan, alles voelde helemaal verkeerd en ik kon alleen nog maar trillen. M’n moeder loosde me mee naar het bos en daarna ging het iets beter. Ik heb daarom ook geen foto’s van de dag. Wel heb ik een foto gemaakt van mijn ‘motivatie’ vensterbank in mijn slaapkamer. Dit zijn allemaal beeldjes/kaarsjes en kaartjes die ik van geweldige mensen heb gekregen. Dit helpt me vaak om even bij stil te staan.

Helaas was deze week niet zo positief, zoals ik al eerder heb verteld gaat het op dit moment niet zo goed met me. Ik hoop dat ik snel weer de motivatie vind om alles op te pakken, maar voor nu is het belangrijk dat ik stabiliseer. Hopelijk is de komende week in mijn leven weer een stuk vrolijker.

Liefs,

Anne Dore

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s