Weekendje thuis

Hey hoi iedereen, beetje laat in de avond, maar ik wilde toch nog even wat posten. Iedereen heeft het erg druk en ik ook. De afgelopen week de laatste puntjes op de i zetten voor de toetsweek en nu is de toetsweek begonnen. Maar ik wil jullie toch even laten zien wat ik, in het weekend eet, als ik bij mijn ouders ben. 

Dit eetdagboekje is van afgelopen zondag. Ik ging aan het begin van de middag weer terug naar mijn kamer in het midden van Nederland, dus ik heb niet alles op foto. Maar dat geeft niet. Het leven gaat niet om foodpics ;p

Ontbijt

20171028_094626 (1)

Mijn ontbijtje bestond uit 2 broodjes, een beker melk en een glas thee.  De twee broodjes waren belegd met deze pure chocoladevlokken en stukjes gerookte worst,

oh en boter natuurlijk. Ik ben helemaal niet bang voor ‘normaal’ broodbeleg (dus het soort broodbeleg wat in de broodbeleg sectie staat van de supermarkt), dus dit is ook echt niet lastig meer. Het is gewoon lekker ^.^

 

Snack 1: 

20171029_102855 (1)

Mam en ik waren op tijd opgestaan, zodat ik nog het een en ander voor school kon doen

 

voordat ik naar de trein moest. Ik heb dus mijn snack gegeten tijdens het leren en huiswerk maken. Het werkt ook nog bij het actief houden van je brein! (lol, dat ik dat ooit zou zeggen). De snack bestond uit een speculaaskoek, een boel druiven en thee!

 

Lunch:

Omdat ik op tijd naar de trein moest heb ik thuis drie broodjes gesmeerd en alvast wat melk gedronken. Don’t forget your milk zei ik ook echt tegen mezelf. Want ja, melk is gewoon lekker en goed voor de kalk. Ik lijk net een moeder zo, maar dat is een hele tijd wel nodig geweest om mezelf zo aan te spreken, zodat ik voor mezelf herhaalde waarvoor die producten belangrijk zijn. Dat doe ik soms nog steeds wel dus.

Snack 2:

De snack at ik, volgens mij, op een centraal station. Toen vergat ik dus een foto te maken. Het bestond uit een ontbijtkoek, wat wel echt een uitdaging is voor mij, en water. Het is goed gegaan!

Avondeten: 

 

 

Ik ging lekkere verse pasta maken met groentes en een sausje die in de aanbieding waren. De saus maakte ik van courgette, paprika en een verse AH saus Napolitani of zo iets dergelijks. Daarnaast had ik nog een bonen/paprika burger van Vivera (die was ook in de aanbieding paar weken geleden). Het was erg lekker, maar die burger paste er gewoon niet bij. Achja, ik probeerde het tenminste. En als toetje had ik aardbeien yoghurt.

Trouwens: ik eet soms wel eens vegetarisch omdat ik niet altijd behoefte heb aan vlees/vis en als er vega burgers in de aanbieding zijn maak ik er gebruik van om wat nieuws te proberen.

Snack 3: 

Mijn avondsnack neem ik op veel verschillende tijden, meestal na het warme eten neem ik nog een kop thee. Rond half 8, soms 8 uur, soms half 9 neem ik mijn snack. Ik houd van op tijd naar boven gaan en niet meer naar beneden hoeven, dus dan doe ik dat maar. Ik houd ook niet van eten op mijn kamer, dus dat doe ik liever ook niet. Ik had een lekker sapje, thee en een paar kleine zandkoekjes.

Dit is een momentopname van 1 dagje in het weekend. Ik neem niet meer elke dag hetzelfde, gelukkig zeg, en dat bevalt me gewoon goed.

Ik kies veel vaker wat ik lekker vind en waar ik zin in heb.

De stappen gaan nog steeds vooruit, daar ben ik blij om.

Ik hoop dat jullie dit inspirerend/leuk/interessant/o.i.d. vonden om te lezen.

Tot snel

 

Veel liefs, Rianne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s