Mijn voorbeeld

Ik heb afgelopen week op YouTube de documentaire van Demi Lovato gekeken. Dit heb ik over meerdere dagen verspreid i.v.m. school en het niet hebben van wifi thuis.

Misschien klinkt het heel dom uit de mond van een twintig jarige, maar ze is serieus een voorbeeld voor me. Vanaf de basisschool heb ik Disney Channel, Camp Rock en andere films waar zij in speelde meerdere keren gekeken.

Vanaf het moment dat ik ook problemen begon te krijgen op de middelbare school en ik haar muziek ontdekte ben ik naar haar muziek gaan luisteren. Ze schreef nummers waar ik me in herkende.

Toen mijn eetstoornis kwam heb ik enorm veel van haar muziek geluisterd en gezongen. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat ook zij eetstoornissen heeft (gehad), ze worstelt er nog steeds mee en dat raakte me in haar documentaire. Ze is zo ontzettend eerlijk, en dat maakt haar krachtig. Ze laat zien dat ze het lastig heeft en heeft gehad, ze laat zien dat het leven moeilijk en enorm zwaar kan zijn, maar ze heeft zich wel vastgehouden aan één ding die haar er uiteindelijk toch doorheen heeft geholpen. Ze worstelde en worstelt met zo enorm veel problemen van vroeger en nu, ze is te snel opgegroeid en toch gaat ze door. Ik ga niet zeggen dat ik haar ken, nee dat doe ik niet. Maar veel van wat ze zei in de documentaire herkende ik.

Ik luister tegenwoordig weer naar muziek en nu ik het weer kan horen voel ik me ook echt begrepen door haar nummers.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik vind het gewoon dom klinken uit mijn mond, het voelt alsof jullie nu over me gaan denken alsof ik een klein kind ben. Terwijl ik dat helemaal niet ben.

Ik heb enorm veel respect voor Demi, ik zie haar als mijn voorbeeld en ik wil op een dag net als haar mensen helpen door te laten zien dat een verslaving het niet waard is. Op welke manier dan ook en deze blog is een van die manieren.

Ik zet de link van een paar van mijn meest beluisterde nummers van hieronder, met die van de documentaire.

Ik wil in ieder geval nog zeggen:

Een verslaving, op welke manier dan ook, is het niet waard. Je raakt iedereen kwijt, maar vooral jezelf.  Het leven zonder is beter, je kan met je problemen leren omgaan. Als je in een diep dal bent geweest en je kruipt langzaam weer omhoog zul je van de kleine dingen kunnen genieten. Je zal zien wat het leven je kan bieden.

Dit geld voor iedereen.

Liefs, Rianne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s