2 drukke daagjes

Hallo lieve lezers, ik neem jullie deze donderdag even 2 daagjes mee in mijn toetsweek. Dit zijn afgelopen maandag en dinsdag van deze week. 

Terwijl ik dit typ zit er een kat voor mijn neus langs te lopen :’)

Afgelopen maandag was ik vrij. Ik had die dag geen toets, dus ik heb die tijd gebruikt om te gaan leren en het een en ander in huis te doen. Ik begon die dag met eerst wat lezen in bed en vervolgens heb ik tijdens het ontbijt een boodschappenlijstje geschreven. Niet lang daarna had ik mijn schoenen en jas aan en ben ik boodschappen gaan doen. Gelijk boodschappen gehaald voor de komende week. Toen ik thuiskwam heb ik één van mijn lades met etenswaar en voorraadjes opgeruimd, ik wilde het overzichtelijk hebben. Zo gezegd, zo gedaan.20171106_114019 Dat voelde al heel veel beter. Ik heb daarna een behoorlijke poos wiskunde en labrekenen geoefend. ’s Middags kwam mijn huisgenoot terug en toen hebben we samen nog even een aflevering van een serie gekeken. Ik wou gaan stofzuigen, maar we hadden het gezellig en ik was lui, dus ik ging eerst maar koken en eten. Na het koken en eten heb ik stofgezogen en ook nog het een en ander geregeld voor dit weekend. Toen was het alweer bedtijd.

20171107_070925Dinsdag was ik erg vroeg wakker, ik had een toets wiskunde. Ik nam expres een bus van een halfuur eerder (deze bus gaat maar 2x in het uur >.<), zodat ik zeker weten op tijd op school zou komen. Maar dat betekende wel dat ik om 6 uur er uit moest, uiteindelijk werd het kwart over 6, maar goed het is vroeg. Ik moest erg snel werken en dan nog proberen de bus te halen, helaas kon ik mijn thee niet opdrinken 😦 . Ik zat al om 5 over 7 in de bus naar school… Wel even lekker wakker worden in de warme rustige bus, helaas was ik nog niet helemaal wakker toen ik op school aankwam. Ondanks dat ging de toets goed.

Na de toets ben ik met de trein naar Zwolle gegaan, ik had namelijk weer therapie. Ik was lekker vroeg daar dus ik kon mooi bij HC nog eventjes wat doorkijken.

Na therapie was ik echt uitgeput, maar ik had nog afgesproken met een vriendin en daar

20171107_143044had ik wel zin in, dus ik heb bij de Bagels&Beans gewacht op haar en daar hebben we een koffie to go meegenomen en zijn we samen gaan wandelen en kletsen.

Na een uurtje mocht ik weer met de trein naar huis, dan was ik nog een beetje op tijd thuis en dan kon ik nog mooi op tijd eten. Ik heb die dag niet echt meer geleerd, omdat ik woensdag nog vrij was, dus ik heb even wat tv gekeken en gelezen.

Ik ben op tijd naar bed gegaan en toen was het dagje weer voorbij.

Dit was een erg kort blogje, maar ik wilde toch even wat plaatsen.

Iedereen alvast een fijn weekend en geniet van je vrije tijd.

Liefs, Rianne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s