Genietmoment #1 Concert van Queen

In de nieuwe serie: genietmoment, neem ik jullie mee in een moeilijke periode van mij waarin ik door kleine en grote genietmomenten motivatie haal en me positief probeer te voelen. Ik probeer uit deze moeilijke periode te komen door motivatie op te bouwen en meer rust te krijgen in m’n geest. Vandaag neem ik jullie mee in mijn eerste genietmoment in deze serie: het concert van Queen in de Ziggo Dome, 13 november 2017.

Mensen die mij goed kennen zullen weten dat ik een ontzettend grote liefde heb voor oude rockmuziek: the Beatles, the Rolling Stones, Guns N Roses, the Doors, Pink Floyd, Led Zeppelin, CCR en natuurlijk mijn favoriet: Queen, zijn echt mijn all-time favoriete bands en kan ik echt intens van genieten. Deze liefde ontstond aan het begin van de middelbare school en is met de jaren gegroeid. Op vakanties hadden wij altijd keihard cd’s van Queen aan en zongen we keihard mee. Daardoor kan ik nu alle nummers wel dromen. Aangezien de lead-zanger: Freddie Mercury, overleden was, had ik nooit verwacht dat ik nog naar een concert van Queen zou kunnen. Maar thank God (God save the Queen), kwam Queen met het idee om opnieuw te gaan touren met andere zangers. Zo ook nu: Adam Lambert. Afgelopen februari zag ik dat Queen naar Nederland kwam, en mijn hart maakte een sprongetje. Direct vertelde ik het aan mijn ouders en besloten we kaartjes te kopen.

queen3bron: foto

Afgelopen maandag gingen mijn ouders en ik op weg naar de Ziggo Dome voor het concert, ik was wat gespannen vooraf aangezien we ook uiteten zouden gaan in Amsterdam. Ik heb de laatste tijd veel last van paniekaanvallen en ben vooral op lastige onverwachte momenten bij het eten extra gevoelig hiervoor. Dat het eten goed ging gaf al een goede basis voor het concert. Toen we naar de Ziggo Dome toeliepen was het al hartstikke druk en ontstond er al sfeer in de rijen voor het gebouw. Naarmate het concert begon werd de sfeer alleen maar beter. Het was zo ontzettend bijzonder en ze speelden en zongen zo intens goed. Ik kon er zo intens van genieten en was (en ben) zo dankbaar dat ik dit mocht mee maken. Dit was voor mij zo’n groot genietmoment en doordat ik dit geweldige gevoel weer heb ervaren, krijg ik weer hoop. Ik kan tóch nog genieten, dat pure gevoel, dat zit er nog wél. En dat gevoel, dat is van mij, en niet van mijn eetstoornis. Wat een geweldig gevoel is dat, mogen er nog velen komen de komende tijd.

Wat is jou laatste ultieme genietmoment? Koester het, het is zoveel waard!

Liefs,

Anne Dore

queen5bron: foto

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s