What I Eat in a Day #6

Vandaag neem ik jullie weer mee in een eetdagboekje van mij, eindelijk weer! Het is een tijd geleden dat ik deze heb gemaakt, mede omdat ik er even tussenuit was vanwege mijn terugval. Maar ik ben weer back on track met bloggen maar ook back on track met eten. Ik ga weer proberen de kilo’s eraan te krijgen die eraf zijn gegaan en doe dat op een gezonde en rustige manier. Let wel op: mijn eetpatroon werkt voor mij, voor jou kunnen andere dingen werken en volg daarom dus niet klakkeloos mijn eetdagboek op. Zie het als inspiratie, enjoy!

Ontbijt

Hoe kan het ook anders? Ik ontbijt nog steeds het liefst met mijn gouden oude havermoutje! Ik maak het met havermout van quaker en sojamelk en rood fruit. Ook heb ik er dit keer druiven bij toegevoegd, heerlijk! Erbij drink ik koffie met opgeklopte melk.

IMG_1190

Tussendoor

Na mijn ontbijt spring ik op de fiets richting de sportschool en doe daar een workout, meestal train ik ongeveer een uur en in totaal fiets ik een halfuurtje heen en terug naar huis. Als ik dan thuis aankom voel ik me altijd moe maar voldaan en eet ik extra bij. Dit verschilt een beetje, soms zijn het rijstwafels met pindakaas, een andere keer is het een vegan energiereep van TREK, maar meestal eet ik kwark met fruit. Dit keer koos ik daar ook voor.

21370841_1268886876573489_6341380383678297457_n

Lunch

Ik lunch ’s middags gezellig samen met m’n moeder aangezien ik vrij was van school. Ik eet 3 volkoren boterhammen van les Pains (Albert Heijn) waarvan 1 met hummus, 1 met sandwichspread en 1 met huisgemaakte aardbeienjam die echt heel erg lekker is. Bij de boterhammen met hummus en sandwichspread voeg ik ook nog tomaat, komkommer en veldsla toe om het extra lekker te maken. Bij de lunch drink ik twee glazen met water.

IMG_1258

IMG_1259

Tussendoor

Als tussendoortje ’s middags at ik gezonde bosbesmuffins, ik had ze die middag vers gemaakt en het hele huis rook ernaar. Ze zijn natuurlijk gezoet met honing, kaneel, banaan en bosbessen! Daarbij dronk ik koffie met opgeklopte melk. Ook at ik later op de middag nog een schaaltje worteltjes met hummus.

IMG_1285

IMG_1275

IMG_1262

Avondeten

Ik vind het altijd leuk om te experimenteren met het avondeten. Zo komen er vaak verschillende receptjes bij ons op tafel, en dit keer maakte ik de pompoenbootjes van Rens Kroes. In de pompoen zat een vulling van: pompoen (goh, wat gek), rijst, courgette, paprika, vegetarische kip en heel veel kruiden! De kabeljauw heb ik vervangen door vegetarische kipstuckjes, dit kon ook heel goed en het was zeer geslaagd! Zie hier de link van het recept.

IMG_1249

IMG_1256

Tussendoor

Meestal eet ik ’s avonds pas mijn toetje en dat bestaat altijd uit yoghurt met fruit. Hier was het een appel, druiven en bramen. Ik eet ’s avonds vaak nog veel aangezien ik aan moet komen, en over de gehele dag dan nog niet genoeg heb gehad. Ik eet ook nog een rijstwafel met pindakaas, een plak eigengemaakt bananenbrood en worteltjes met hummus (dit vind ik zó ontzettend lekker!).

IMG_1270IMG_1274

Dit was dan mijn eetdagboekje, ik hoop dat je het leuk vond om te zien/te lezen en dat je er eventueel wat inspiratie uit hebt gehaald.

Liefs,

Anne Dore

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s